Wednesday, 27 April 2011

Cikgu Engku marry you


Nyannyian kawan aku,Ina...ni time die jadi cikgu practical kt sebuah skolah ni...die ckp saje nk hilangkn puas...so hope everyone enjoy la...bagi r komen sket yee...(video kurang memuaskan ade suare riuh budak2...hehe...)

Cikgu Engku marry you


Nyannyian kawan aku,Ina...ni time die jadi cikgu practical kt sebuah skolah ni...die ckp saje nk hilangkn puas...so hope everyone enjoy la...bagi r komen sket yee...(video kurang memuaskan ade suare riuh budak2...hehe...)

Wednesday, 20 April 2011

Maharaja lawak-Nabil minggu ke-3

video
Mmg klakar nabil minggu ni dgn idea yg bijak dan bernas...xpnah dibuat org lalat kuar muzik..mmg imaginasi tinggi so layan je...xyah pikir pape,just laughing jek...hahax...

About me...

Nama aku Md Masduqi Mamat...Boleh panggil aku Yuqi, memang dah dari kecil panggil dgn nama ni...Yuqi kalau dalam bahasa jepun maknanya Salji,,,aku still belajar dalam bidang engineering...aku ni biase je orangnya..memang simple and cool jek...aku lahir kat Ganu so memang anak jati ganu r...aku buat blog ni saja sukasuki...aku akan kongsi la apa2 yang aku tahu lepas ni...maybe time ni tak boleh nk update sangat sebab ni musim Final exam...so tunggu post seterusnya...aku budak baru belajar kalau salah tolong r tunjuk kan yeee....adios....