Sunday, 28 August 2011

Nasi Lemak Bawah Rumah

Yang ni bukan Nasi Lemak 50sen yeee...hehe...Tapi yg nasi lemak Baik Punya wooo!!! 2 ringgit Punya Nasi ni...hehe...

Jgn fikir lain plak yeee..ni mmg nk cerita pasal nasi lemak yg glamour kat Ganu ni...Memang beratur panjang kalau nk beli nasi lemak ni...

Lokasi:Jln Pasir Panjang(dekat dgn FLat Gelong Bilal)
Harga:Rm2 sebungkus
Waktu:Start Dari 2pagi tapi x tahu sampai bila(biasanya mmg habis awal)

Ayah aku yg pergi beli nasi lemak ni dah kena tunggu sampai 1jam15minit53saat..huhu..mmg lama la kan,Tu pun dapat 5bungkus saja(nk beli dlm 9bungkus)...kesian kat org lain lagi yg beratur time tu...Tapi mmg berbaloi tunggu lama pun sbb rasa nasi lemaknya mmg best!!!nasinya byk jgk,ikan pun byk je,ikan bilis rangup molek...Mmg Terbaik!!!...

gambar Sekitar kedai...






Post a Comment