Tuesday, 15 January 2013

BL1M : Bantuan Lesen 1 Malaysia

Latest dari kerajaan kita, tawaran baik bagi sesiapa yang nak ambik lesen moto b2 dengan harga yang sangat murah iaitu Rm199...Murahkan?...kalau harga biasa Rm350 - Rm590, memang jimat habislah..kenapalah time aku dulu tak ada semua ni?...

So pada sesiapa yang nak ambik lesen moto b2 ni, molek la mohon sekarang , especially pada remaja2 kita ni...pemohonan boleh dibuat untuk sesiapa yang usianya 17-40 tahun...Ingat !!! tawaran ini dibuka dalam 2minggu je bermula tarikh semalam (14/01/2013)...

Macam mana nak mohon?...klik link ni...atau pun boleh dapatkan borang di pejabat parti komponen pemuda BN yang berhampiran anda...

www.blim.my @ www.myeg.com.my

Gambar hiasan
www.blim.my @ www.myeg.com.my

 ...kan bagus kalau buat murah juga untuk ambik lesen class D (kereta)...kat tempat aku mahal sangat la...
Post a Comment