Saturday, 7 January 2012

Air Barli Bukan Sekadar minuman...



Tajuk entri dah macam 'vokal bukan sekadar rupa'...walaupun tak ada kaitan langsung...heeeeheeeee :P
 okay...straight to the point Barli...
....Air Barli antara minuman Fav aku...memang best diminum sejuk atau pun panas tapi aku prefer yang panas punya la baru ada kick...hehe...Kalau nak Barli susu pun ada,yang pasti lemak berkrim disukai ramai...ada lagi la inovasi lain Air Barli...ada yang campur kismis la...mcm2 la...

Selain dengan rasa yang best tu kita dapat juga khasiat dari minum air Barli ni...

Aku nk kongsi antara khasiat Air Barli...
  • Menyegarkan Badan
  • Menghindarkan Batu Karang
  • Membersihkan darah
  • Baik untuk Jantung
  • Membersihkan buah pinggang
  • Membantu dalam pemasalahan Kencing  

 Pesanan penaja: Amalkan gaya hidup dan pemakanan yang sihat walaupun hanya minuman...

Jom Join sini ChurpChurp
Minat memasak bersama Chef Hanieliza
Post a Comment