Saturday, 10 November 2012

Kawasaki Z800...memang Hot ! [Gambar dan video]

Baru-baru ini Kawasaki Malaysia telah melancarkan dua Superbikes edisi terbaru dari mereka...jeng jeng jeng...Kawasaki Ninja 250 2013 edition dan Kawasaki Z800 2013 edition...aku dah usha2x dua moto baru ni memang mengancam r...yang paling aku terpikat pada Z800...Hot !!!

Time pelancaran hari tu (yg putih tu Ninja 250)
Rekabentuknya terbaru dari kawasaki dengan body naked style lampu depan berkembar, seakan mata Helang yang berani menyambar sesiapa saja...Lampu belakang baru yang direka berbentuk huruf Z yang menyerlahkan lagi kekacakan Superbikes ini..hehe..
Cakap banyak tak guna, jom lihat sendiri gambar bawah ini yg pasti menusuk kalbu anda...:)



Panel meter baru yang kemas

Tangki seakan Ular Tedung


Lampu depan seakan Mata helang



Untuk lebih lanjut tentang specification Z800 , boleh klik  SINI

dan ini Video : Iklan rasmi dari Kawasaki untuk model Z800...layannnn

Post a Comment