Thursday, 10 January 2013

10 hari berlalu tahun 2013

First of all, aku nak mintak maaf sebab memang dah lama sangat aku tak update blog burok aku ni...bukan tak nak update tapi masa memang betul2x cemburu dengan aku...lupakan yang lama sekarang dah masuk tahun 2013 dah 10 hari pom kan..So apa macam ?.. ada perubahan pada diri ke?...soalan klise kan..hehe..

Azam aku tiap-tiap tahun dan tiap-taip hari hidupa aku semestinya nak buat perubahan dalam diri kepada yang lebih baik..fizikal dan mental..aku nak cari kerja yang lebih baik, aku nak belajar sebanyak mungkin ilmu untuk tahun 2013, aku nak capaikan impian aku..macam-macam la lagi..

  
Gambar Aku yg latest, masa makan kat kedai Hai-O
Tahun 2013 juga menjanjikan cabaran yang lebih getir dalam hidup manusia, denga segala hal yang mungkin berlaku diluar jangkaan otak waras kita...maklumlah manusia sekarang ini tak boleh nak jangka bagaimanakah?dimanakah?bilakah?...So kita kena ready menghadapi segalanya dengan hati terbuka..insyallah..(dah macam pakar motivasi pulak).haha..

Tahun 2013 juga paling tunggu nak pi mengundi untuk Pilihan Raya Umum 13 (PRU13)..al maklum la first time dalam hidup nak kome nak undi pilih kerajaan..huhu..tak sabar wei ! dengar kata dalam bulan mac kot..pastikan pilih yang terbaik, kuasa ditangan anda ! ..hihu.. =)

setakat ini dulu buat entri ini, kalau ada pape komen je tak pom email je aku successsokmo@gmail.com ...sayoonara..
Post a Comment