Monday, 5 September 2011

Raya raya raya...

Mood raya nampaknya masih ada kan...pada sesiapa yg dah pose enam,hari ni raya enam la kan...pada yg belum mcm aku ni,jom2 la kita mulakan berpose enam yeee...rugi wooo kalau tak buat...dah mcm pose selama setahun ganjarannyeee...!!!...Sape xnk kan???..hehe...

nk sambung time raye ketige hari tu...mmg sehari ni aku rase best raye,mmg full jadual round2 the world..hihi..Malam tu gi keluar dgn siblings aku r...Dalam pada overnight round2 bdr KT ni...teserempak la dgn kereta Zizan Raja Lawak kat kedai makan...cari2 jgk aku kalau2 ada lepak kat situ tp xnmpk hidung pun..hehe...maybe dia lepak kat car wash sebelah kedai makan tu sbb setahu aku Zizan pernah kerja kat situ sebelum jadi Popular ni !!!...


 Tapi lagi tension aku bila saja aku nk duduk kat kerusi kedai makan tu,..'sorry, makanan dah hbis !!!'..huhu..kecewa den...angkat kaki la bawa diri cari kedai lain,lama jgk la round2 cari kedai mkn tp last2 dpt kedai mkn yg hampeh jek..menu 'nasik goreng saja ada'...dah lapar belasah je la...kedai mkn darurat time raya...lepas tu gi la round2 lagi bdr KT...bertembung plak skali lagi dgn kereta Zizan tapi kali ni kereta dia bergerak la..hahax...just lambai2 je la kan...ramai jgk kwn2 die yg escort belakang..huhu..biasa la kan...time tu dah pukul 3pagi...mmg Zizan lepak puas2 r kot dgn geng2 dia,maklum la ssh nk cuti kalau popular..hehe..

sampai sini dulu r..nk tidur dah..huhu..bangun2 study..insyallah..sesape belum tgk cerita 'Hantu Bonceng'...tgk la yee..hehe...sempat lagi promote free...dgr kata 5hari dah kutip 5juta...Fuh !!!
Post a Comment