Tuesday, 13 December 2011

Blogger raih 1juta !!! Fuyooo

Atas ini la petikan dari Berita Minggu(11/12/2011)...tajuk utamanya 'Blogger Untung 1juta'...Fuyooo...aku memang excited saja bila baca berita ini...Jangan sangka ber'blogger' tak boleh jadi kaya...kalau kena cara dan cerita yang disampaikan memang boleh kasi untung wa cakap lu..huhu...

Kebiasaannya Blog yang ada cerita-cerita panas dan gosip-gosip Artis la yang Hot dipasaran...memang tak dinafikan orang kita suka dengar cerita-cerita gosip...Tapi tak semua la kan yang macam itu...

Menjadi kebiasaan juga Blogger Wanita lebih cepat naik...tak kurang juga Blogger Lelaki ada juga yang glamour...dari pengamatan aku sebagai yang suka baca blog...tak kira la blogger tu lelaki ke wanita,yang penting cerita menarik dan bila baca tu boleh 'Happy' je rasa hati...dan yang penting juga ada pengisian ilmu...

Blogger wanita yang berjaya memikat hati aku sekarang ni ialah Yuyu Zulaikha
=aku dah macam jatuh cinta dengan dia..hehe..(tulisan dia la)...Best !!!

Blogger lelaki yang berjaya meragut hatiku pula ialah BEN ASHAARI
=tulisan dia memang ikhlas dan tulus...cara penyampai tulisan berlainan...Best !!!

Jom la kita pakat ber blog lake...Tapi Ingat !!! kalau jadi blogger kena hati ikhlas Der... =D
Post a Comment