Saturday, 3 March 2012

Sexy Subaru BRZ [gambar]

Sexy ???...hihi...kereta pun sexy eik...sexy tang mana tu?...memang la dengan bodynya yang beralun dan tegap...Lampu Subaru BRZ ni juga garang, memang ada kesinambungan dengan bodynya...itu dari mata aku la...yang pasti kalau sebut je Subaru performance engine memang power dan xpernah mengecewakan...(macam dah test drive je tulis)...hahax...tapi memang aku percaya la pada kereta subaru, antara pengeluar kereta yang terbaik...

Layan la gambar-gambar ni dari mr.google...











sporty kan !!! ...Insyallah harap-harap dapat la menerjah jalan dengan Subaru BRZ ni...
Post a Comment