Wednesday, 23 November 2011

Layan Isteri dah macam Binatang


Orang kahwin..dia pun nk kahwin tapi tak pandai jaga bini...ape Kes ??...ini la berita utama akhbar metro hari ni...PUTAR ISTERI...terjadi di KL...

Mmg kejam tindakan suaminya bilamana si isteri diseterika dimuka,dipukul dan yg paling tragis bila digantung di kipas siling...dan lagi...di ON pula kipas tu...tak ke berputar bini die tu !!! ...mmg kejam sgt la bini yg sepatutnya dibahagiakan hari-harinya diperlakukan begini...ish3...bawak2 la mengucap yeee...

aku terfikir sejenak...jenis pemikiran apa yg sampai sanggup buat mcm ni pada bini sendiri  !!!...pada kebiasaannya dari yg aku tahu manusia begini mengalami Sakit MEntal yg mugkin trauma dari zaman kanak2...ataupun Halusinasi dalam diri sendiri

jgn pandang enteng pada kanak2 yg sanggup menyembelih atau berniat begitu terhadap haiwan contohnya KUCING...pada sudut Psikologi..., kanak2 itu tak mustahil boleh menjadi pesakit mental pada dewasanya...sebab jgn tak tahu kanak2 juga boleh stress dan mengalami kemurungan so pandai2 la ye kalau sesuatu mencurigakan berlaku pada anak,adik atau sesiapa saja yg anda sayangi...berjumpa la pada mereka yg pakar...agar dapat dikesan pada peringkat awal yg mana yg lebih mudah dirawat...

kalau sakit jumpa doktor...kereta rosak jumpa mekanik..kalau lapar,makan jawabnya...

sorry kalau ada salah...hehe..tolong tegur sy kalau salah...


Post a Comment