Sunday, 25 December 2011

Rezeki:Mat Zan Mat Aris(Coach Bolasepak Terengganu) Belanja Makan

(22/12/2011) - Pada tarikh ni la jumpa dengan Coach Mat Zan...Tapi baru hari ni rasa nak update kat blog..hehe..Selepas saja aku n Family Berjalan-jalan melenguhkan kaki di karnival Hijrah...pergi tengok Ustaz Don yang memang sempoi tu...sempat juga snap 2 gambar dia dari jauh...sbb dah ramai orang keliling dia, dan juga sbb dah nak masuk Maghrib So kena la jumpa gitu je...



Berbalik pada tajuk...Lepas pergi Shahbandar, perut mula telah memulakan kerja utk proses makan... so singgah la di kedai makan dekat Shahbandar tu juga...Tak sangka memang menjadi rezeki sekeluarga malam itu dapat jumpa Coach Mat Zan yang baru balik dari latihan...Sempat la bergambar dengan dia sepukul dua..hehe..Bukan apa berani pergi tegur tu sebab ada waris yang kena mengena dengan mak aku la...memang kenal sangat la kan, lagipun waris mak aku ni memang kerja dengan Team Bolasepak Terengganu dah lama r...

Time Tengah makan tu...ada orang tengah tanya makan apa,pastu siap kira-kira lagi dengan calculator casio..hehe...Time tu tak perasan apa2 lagi...

...pastu yg Tukang Kira-kira tu cakap "orang sana dah bayar yeee"...sambil tunjuk tangan kat meja Coach Mat Zan...

Time tu memang rasa Happy la kami sekeluarga...Alhamdulillah dah rezeki kami...Amin...memang menjadi kenangan juga untuk tahun 2011 ni...

Nak Ucap la Thanks sangat pada yg Coach...Dia juga memang sporting la n ramah juga sempat bersembang dengan parents aku...hehe...




P/s:moga Coach dapat memberi kemengan yang banyak pada Team Bolasepak Ganu untuk musim 2012...
Post a Comment