Saturday, 7 May 2011

Layan cite Dark Water

Semalam aku niat nk tido awal tp alamaknye terbantut plak selepas best jek layan cite 'Dark Water' kt TV2...huhu...start dari kul 12am - 2am aku tersandar jek kt depan TV, syok plak cite ni aku tgk...hehe...Aku layan tgk sbb suke tgk plakon bdk dlm cite ni => Ariel gade as Cecilia...bdk ni mmg kiut n pndai btul brlakon n yg pnting lancar jek ckap omputeh walau pom umo mude agi...haha...(gurau2)....Cite ini berkisahkan seorang ibu tunggal yg dilakonkan oleh Jennifer connelly yg menghadapi sgt genting utk mencari tempat tinggal di Manhattan selepas dicerai oleh husband die. Nk dijadikan cite ade la sebuah umah pangsapuri(tingkat 9F) yg hargenye berpatutan so pade tingkat 10F yakni ats umah die tu ade peristiwe telah berlaku yg dihuni oleh pasangan keluarge dari Russia...Nk dipendekkan cite, Anak Jennifer ini berkawan la ngan Roh ank pasangan Russia ni yg umornye sebaye...Roh ini la yg menjadi igauan pada Jennifer dan anaknye sepanjang tinggal disitu...So kene tgk sendiri la kalau nk tahu ending die cmne...cite ni mmg menarik dan ade moral die...Cite ni tak ade r takut sgt pom yg penting jalan citenye menarik...So smpai sini dulu r...tata..sayonara
Post a Comment