Monday, 20 June 2011

First Time Aku...

Hari ni aku first time gi tgk wayang(19hb/6/11)...hehe...Sempena hari Bapa aku ajak la family aku gi tgk wayang,kali ni aku yang belanja...saja la kan boring jek duk kt rumah...Aku tgk cerita 'KL Gangster'...dah lama sebenarnya mengidam nk  tgk  wayang tapi nmpknya baru hari ni la termakbul hajat ni...Aku bukan apa nak rasa r jgk mcmana tgk movie kat Wayang kan...hehe...tapi mmg syok r tgk wayang ni,mmg rasa nk pergi lagi pasni...Even mak aku pom,nk pergi lagi bile time raya nanti,nk tgk movie yg johan raja lawak berlakon...hehe...nk ajak ank buah aku sekali(Arifah n Naqib)...Aku hari mmg Happy r sbb boleh belanja Family aku biar pom tak seberapa mana la..aku Happy bila dapat belanja orang...Aku memang suka buat orang happy...bila aku lihat orang Happy,Aku pun tumpang Happy...hahax
Post a Comment