Thursday, 21 July 2011

My Fav Hair styles...

Sebelum tidur ni,terasa nk buat entry pasal rambut...Bagi lelaki penampilan kena jaga juga kan,so rambut antara yg agak penting dalam menjaga penampilan yg stylo dan cool...Aku dh byk juga style rambut yg pernah buat dari yg rambut skima hinggalah rambut yang stylo...hehe...Aku saja la nk kongsi kan ngan korang ttg style rambut ni...So sesape yang masih tercari-cari style mana nk buat...kat sini ada sikit la gaya rambut...So layan jek...

dh mcm kena eletric..hehe..

Fav aku


messy look

Blonde hair

ada style la


simple and easy go

Macho

sempoi

yg aku belum try..hehe..
Kata org 'Rambut sama hitam,tapi hati lain2'...bergayalah rambut apa pun asalkan korang selesa yeee...yg penting hati mahu baik dik.....Sekiyan...
Post a Comment