Wednesday, 28 September 2011

Buta Cinta atau Cinta Buta ?

Cinta mmg membutakan...kerana cinta kita sanggup buat apa saja...sampai tak tercapai akal pun sanggup buat...kerana Cinta yg haram jadi halal...sampai sanggup gadai maruah pun ada...kerana Cinta mak ayah dan family dah jatuh ranking kedua dalam hati...Pertama???...Buah hati la kan...huhu...Puiihhhh...

Cinta mmg tak kenal siapakan...tak kira la dari pangkat mana pun...Cinta mmg tak dapat dipisahkan...dari pangkat pengemis sampai la pangkat pemimpin dunia...Cinta la paling dekat...Cinta juga tak kenal usia ...yg tua dgn cara tuanya...yg muda dgn cara mudanya...yg jarak usia berbeza sampai pangkat anak ayah ke,datuk cucu ke...Cinta juga la yg menyatukan...Tak kira usiakan???...

Buta Cinta atau Cinta buta mmg dua kata yg berbeza walau sama perkataan...Cinta buta(ready to die for her/him)...Buta Cinta(Rather to give anything for her/him ,even self dignity is naked out)...So just thinking the good one to choose...(beromputeh plak..hehe..)

Gambar Hiasan
Sorry kalau agak mengarut dan berjiwang...hehe...saja nak luahkan idea...komen2 la yee
Post a Comment