Monday, 12 September 2011

Masa Terlalu Pantas Berlalu...

Pejam Celik Pejam Celik dah study week aku rupanya...Sekejap je aku rasa...Rasa macam tak ready lagi nk Final Exam yg start 19hb ni...huhu...Mesti korang pun perasankan yg masa sekarang ni cepat je berlalu,nk2 kalau masa yg emas tu tak digunakan dengan sebaik-baiknya...

'Sesungguhnya Manusia hidup dalam kerugian kecuali bagi mereka yg beriman'...renung2kan...Pada yg masih belajar,belajarlah bersungguh-sungguh yeee...gunakan peluang yg ada sebaiknya...pada yg bekerja,bekerjalah seikhlasnya kerana ia juga sebahagian dari ibadah dan amanah...Pada yg tersalah pilihan,belum terlambat utk memulakan hidup yg baru dengan pilihan yg lebih tepat...insyallah,moga kita diberkati Allah...

Sekadar berpesan utk diri sendiri dan kawan-kawan yg lain...
Post a Comment