Sunday, 4 September 2011

Best sgt ke Filem 'Hantu Bonceng'???

Dah masuk raya ke-6 hari ni...Baru terasa nk update blog ni..hehe..Dah jadi malas sbb baham byk sgt makanan time raya ni...Time Raya ke-3 pergi tgk wayang cerita Hantu Bonceng dgn family...Mmg best r !!!...kelakar gila ...Mmg menjadi Filem ni...tiket pun ssh nk beli,nk tgk hari raya ke-2 tapi full house woo!!!...so raya ke-3 baru dpt tgk tapi mmg aku mcm tak puas tgk sekali,rasa nk tgk pula...ada org nk belanja aku???....aku ON saja...hehe...Lepas saja pada tgk wayang kat mesra mall tu...Terus balik K.Terengganu...sampai saja sana terus pergi open house Zizan Razak...hehe...memey sampai hajat r nk pergi open house Zizan...Mmg Zizan cool saja....Sempat juga cakap sikit2 dgn Zizan...Memang terbaik tort !!! Hantu Bonceng mmg kelakar Tort...!!


Time kat open house Zizan


Suka Sgt Time jumpa Zizan raje wak..hehe..
Dalam seharian raya ke-3 ni..byk r kenangan manis...hehe...tapi sambung cerita lain kali r pula...dah ngantuk nak tidur r...Sapa2 yg belum tgk 'Hantu Bonceng'...sila2 lah angkat kaki ke panggung yg berdekatan...Best!!!...sokong la industri Filem Malaysia...
Post a Comment