Tuesday, 20 March 2012

Debaran Result SPM esok...

Pada adik-adik yang ambik result SPM esok tu, Gud luck la yeee...moga mendapat seperti apa yang ditargetkan...Negeri mana yang memegang rekod untuk tahun ini?...Nantikan esok yeee...Abg Yuqi pun tak tahu lagi..hehe..

sekarang dah canggih beb...boleh je nak check result guna SMS je...caranya bawah ni...


SMS ini untuk sesape yang malas atau sibuk nak gi sekolah la bagi aku...lagi excited kalau ambik je terus kat sekolah...boleh juga jumpa kawan-kawan, boleh tengok reaksi kawan-kawan yang aku jamin memang macam-macam ragam ada nanti..hehe..ada yang nangis,ada yang happy je,ada yang slumber je...macam2 la ada...hahax...

Apa- apa pun moga pilih jalan yang lurus la lepas SPM ni...Result yang kuar depend pada usaha kita...Insyallah...moga semua Success !!!
Post a Comment