Tuesday, 13 March 2012

Habis sudah demam Vanilla Coklat

Tak sangka aku ramai juga peminat drama 'Vanilla coklat'...bagi aku yang tak layan drama ni dari awal memang cakap tak best la kan...Bagi yang 'kipas susah nak mati' memang cakap best drama ni kan...klise r tu...hehe...(kena marah juga aku dengan dieorang)...hehe...Aku Round2 kat lobi hostel tadi ramai juga la yang terpacak nonton drama ni untuk last episod hari ni...

Apa yang best drama ini??...
aku pun tak tahu la kan, bagi aku jalan cerita klise je dengan filem 'Im not single' ...(ni pada aku punya fikir la kan)...


Inilah daya penarik utama kot :P

Izara Aishah
Secantik nama secantik orangnya semanis Vanilla Coklat...hehe...

Pada yang terlepas tengok tadi tu boleh la download kat mana2 web lepas ni...kan kepunang plak...hahax...
entri ini sekadar suka-suka saja...tiada kena mengena antara siapa-siapa pun...:D
Post a Comment