Monday, 22 August 2011

Masih relevankah Kad Raya???

Laluan kad raya sekarang semacam sunyi kan...dengan zaman yg urban ni,dah tak ramai yg berbalas kad raya sebagai pengganti diri kita mengucapkn Happy Raya...
 Kalau dulu la,kad raya la menjadi pilihan utama kita untuk mengeratkan hubungan,tak kira la antara sanak saudara ke,yg tgh hot bercouple ke...Sekarang ni,SMS je la...
Bagi aku la memang mudah SMS tapi tak berapa nk rasa raya tu,kata org tu...tak Thrill r...SMS 2,3hari pastu mesti dh delete SMS tu...tapi kalau kad raya boleh simpan buat kenangan,tak pun gantung dalam rumah ke...huhu...
So bagi aku memang still relevan diteruskan tradisi kita membalas kad raya,kalau boleh tu buat sendiri dgn tangan kita,baru lagi bermakna kad raya kita utk diberikan org yg bermakna buat kita...hehe...
Tepuk dada tanya selera sendiri...Ada sape2 nk htr kad raya utk aku???...hahax...
 
Post a Comment